PREMIER LIGA

Rio Ferdinand i John Terry se sukobili na Twitteru

Foto: Profimedia

RIO FERDINAND i John Terry sukobili su se na Twitteru nakon što je ikona Manchester Uniteda stavila Terryja, legendu Chelseaja i bivšeg suigrača u engleskoj reprezentaciji, na peto mjesto popisa najboljih stopera u povijesti Premier lige. Prema Ferdinandu su stoperi koji su nastupali u Premier ligi, a koji su bolji od Terryja, on sam, potom Nemanja Vidić, zatim Virgil van Dijk i Jaap Stam.

To je razočaralo Terryja, koji je na Instagramu objavio svoju impresivnu igračku statistiku i napisao da su mišljenja sjajna, ali da statistika ne laže. Potom je krenulo. Ferdinand je poručio Terryju da može biti sretan što ga je uopće uvrstio na popis jer i dalje pamti kako je rasistički vrijeđao njegovog brata Antona tijekom utakmice Chelseaja i QPR-a 2011. godine, a onda mu poručio i da ima krhki ego kad objavljuje statističke podatke o sebi i svoje rekorde.

Legendarni kapetan Chelseaja odgovorio je Ferdinandu da je lako lomljiv ego njega samog natjerao da se postavi na prvo mjesto najboljih stopera u povijesti Premier lige te mu je zahvalio na uvrštenju u top 5.

Pročitajte više