Rivić zabio i asistirao, Lakić pogodio vlastitu mrežu

NOGOMETAŠIMA Kaiserslauterna nije naškodilo domaćih 1:1 u 30. kolu druge njemačke lige protiv Union Berlina. I dalje su uvjerljivo vodeća momčad na ljestvici.

Istina je da imaju utakmicu više, ali i sedam bodova plusa u odnosu na St. Pauli te osam u odnosu na Augsburg. U subotu je K'lautern odigrao 1:1 na svom terenu protiv Union Berlina, a hrvatski nogometaš Srđan Lakić je bio zaslužan što je njegov Kaiserslautern izgubio i druga dva boda.

Domaćin je poveo pogotkom Rodneija u 72. minuti, ali samo šest minuta kasnije je Lakić svladao svog vratara Sippela za konačnih 1:1. Lakić i Iličević su u istoj, 68. minuti ušli za Kaiserslautern s klupe za pričuve, a Iličević je do kraja ogleda zaradio žuti karton.

U domaćoj 4:2 pobjedi Energieja protiv Fortune opet je strijelac bio hrvatski nogometaš Stiven Rivić. U posljednje mu vrijeme ide na domaćim ogledima. Prvo je protiv Aachena (6. ožujka) postigao jedan od tri pogotka, a 27. ožujka je zabio dva od četiri pogotka Arminiji. Ukupno je sada na četiri pogotka u sezoni.

Kod posljednjeg pogotka je Rivić asistirao strijelcu Juli za konačnih 4:2, a bila mu je to peta asistencija u sezoni.

Bundesliga 2, 30. kolo:

Kaiserslautern - Union Berlin 1:1

Energie - Fortuna 4:2

Redoslijed: 1. Kaiserslautern 62, 2. St. Pauli 55 (-1), 3. Augsburg 54 (-1), 4. Fortuna 49, 5. Duisburg 48 (-1)...

Pročitajte više