Robbie Keane: Iduće sezone vidjet ćete najbolji Tottenham!

ROBBIE KEANE je, uz Dmitra Berbatova, glavna pokretačka snaga u napadu Tottenhama. Proteklog je vikenda petnaestim pogotkom sezone donio pobjedu nad Readingom.

Keane je jedna je od glavnih uzdanica Juande Ramosa na White Hart Laneu. Irac je svake godine standardan, bez prevelikih oscilacija u igri. I ove je sezone bio sasvim solidan, zasad je postigao petnaest pogodaka za Tottenham.

"Posljednjih smo sezona našim igrama pokazali kako smo jako dobra momčad", kaže Robbie Keane.

Momčad Juande Ramosa ove je sezone, za razliku od Irca, imala velike oscilacije. Prvo su krenuli katastrofalno pa su onda bili praktički nepobjedivi, igrajući jako dobro i protiv "velike četvorke" da bi pred kraj sezone opet pali u igri.

"Drugi dio sezone, iskreno govoreći, nije bio dovoljno dobar s obzirom na igrače koje imamo u momčadi. Svjesni smo toga. Nakon osvajanja Carling kupa trebali smo odigrati još bolje, međutim to se nije dogodilo. Mislim da ćete iduće sezone vidjeti najbolji Tottenham do sada", kaže Robbie Keane.

Tottenham je jedanaesti u Premiershipu, s malo mogućnosti za napredovanje prema gore, ali i prema dolje. Eventualno bi moli prestići West Ham koji ima 48 bodova, dva više od momčadi s White Hart Lanea, dok im je najbliži pratitelj Newcastle sa 43 boda.

Loš start u sezonu, koštao je Tottenham ovako loše pozicije u engleskom prvenstvu. Dovođenjem Luke Modrića, momčad želi biti jedan od pet najboljih kubova u Premiershipu te će to biti cilj za sljedeću sezonu. Jedna svijetla točka jest osvajanje Carling kupa, koji im je donio nastup u Kupu Uefa iduće sezone.

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više