Robert Kovač ozlijedio koljeno

ROBERT KOVAČ, standardni hrvatski reprezentativac i branič Juventusa na treningu je ozlijedio ligamente koljena. Prema prvim prognozama oporavak bi trebao trajati barem mjesec dana.

Kako je objavljeno na Internet stranicama Juventusa, o tome kakva je ozljeda i koliko će trajati oporavak doznat će se u ponedjeljak.

Prema prvim informacijama, Kovač je na treningu u petak ozlijedio ligamente koljena zbog krivog doskoka i oporavak bi trebao trajati najmanje mjesec dana.

"Baš sam se čuo s Robertom. Kaže da se ozlijedio u doskoku. Nije bio ni u kakvom duelu, već je, eto, krivo doskočio. Uglavnom, pregledi su, barem zasad, pokazali da nije ništa ozbiljno, premda se s ligamentima koljena nikad ne zna. Procjenjuje se da će Robert pauzirati dvadesetak dana." - izjavio je za Večernji list Zorislav Srebrić, glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza.

"Sigurno je da se ne osjeća baš najbolje, ali je sve to podnio kao pravi profesionalac. Svjestan je da su takve stvari sastavni dio nogometne karijere. Ni sam ne može vjerovati da mu se to baš sad dogodilo, nekoliko dana prije Nove godine, ali opet, mislim da i ne postoji neko pravo vrijeme za ozljede. Nadam se da će se Robert brzo oporaviti i da će na Svjetskom prvenstvu biti jedna od naših najvažnijih uzdanica." - zaključio je Srebrić.

Pročitajte više