Roberto Soldić nakon borbe: Bol je bila užasna, ali imat ćemo revanš

Screenshot: Twitter

IAKO je jedan od tri poraza karijere doživio tehničkim nokautom nakon niza udaraca u glavu, debitantski nastup u organizaciji ONE Championship naš je MMA borac završio vjerojatno u još većim bolovima nakon što ga je Murad Ramazanov onesposobio udarcem koljenom u međunožje. Borba je proglašena "no contestom", odnosno bez pobjednika.

Dugo iščekivani Soldićev debi za ONE i njegov prvi meč nakon skoro godinu dana trajao je točno tri minute i jednu sekundu. Brojni MMA fanovi ostali su jako razočarani ovako antiklimaktičnim završetkom, ali ni približno kao sam Soldić, koji se nekoliko sati nakon borbe oglasio na Instagramu.

Soldić: Bol je bila užasna

"Zdravo svima. Jako mi je žao što se ovo dogodilo, nisam mogao nastaviti borbu, bol je bila tako užasna da nisam mogao nastaviti. Sve je bilo spremno, a revanš će se dogoditi", napisao je Soldić na Instagram Storyju.

Ovo mu je bila 24. borba u karijeri, u kojoj ima 20 pobjeda i tri poraza. Prošle godine oprostio se od KSW-a kao prvak u velteru i srednjoj kategoriji pa iznenadio prelaskom u ONE, koji mu je odmah na debiju za protivnika namijenio neporaženog Dagestanca Ramazanova (11-0), koji prvi put u karijeri nije završio borbu kao pobjednik. Idućih dana saznat ćemo za kada će se organizirati revanš.

Pročitajte više