Robinho: Žalim zbog načina na koji sam otišao iz Real Madrida



"U KARIJERI žalim zbog dvije stvari. Načina na koji sam otišao iz Real Madrida i iz Santosa", veli Milanov 27-godišnji napadač i brazilski nogometni reprezentativac Robinho.

"Nije mi žao što sam otišao iz Reala već samo okolnosti zbog kojih sam morao otići. U Realu me nikada nisu željeli, pogotovo kada su krenuli u utrku za Cristiana Ronalda. No, sada je to iza mene i na to mogu gledati samo kao na jedno iskustvo više u karijeri", izjavio je Robinho, koji je 2005. godine prešao iz Santosa u ''kraljevski klub''. Zadržao se u njemu tri godine, a potom je od 2008. do 2010. godine bio član Manchester Cityja.

U prvoj polovici prošle godine je opet igrao u Santosu, na posudbi, a prošlog ljeta je prešao u Milan.

Robinho je dao i svoje mišljenje o svom sunarodnjaku Neymaru, napadaču Santosa, kojeg se jako povezuje s transferom u Real Madrid, kao i u druge velike europske klubove. No, Santos je podvukao da ne kani prodavati svoju tinejdžersku zvijezdu, a i sam Neymar je najavio ostanak u Santosu.

"Meni je 27 godina, a njemu 19. Nastojim mu dati savjet, an terenu i izan njega. Europski nogomet je drukčiji i puno jači od onoga u Brazilu. No, Neymaru i ne treba puno savjeta, on je rođeni nogometaš", veli Robinho.

Pročitajte više