Robinho želi pobjedu: Samo da ManU ne bude prvak!

SKUPO plaćeni napadač Manchester Cityja Robinho najavio je kako će njegova momčad osvojiti naslov prvaka u sljedeće dvije godine.

U intervjuu za Sunday Mirror otkrio je kako je momčad Cityja spremna ovladati Premierligom.

"Vjerujem da mogu postići velike stvari igrajući za City i da ćemo postati prvaci u sljedeće dvije godine", najavio je Brazilac.

Također je odgovorio svojim kritičarima koji ga optužuju da je u sadašnji klub došao samo zbog novca te dodao da ovdje može realizirati sve svoje nogometne snove. Uoči velikog derbija protiv najvećih rivala Manchester Uniteda, Robinho je svojim izjavama dodatno motivirao suigrače i još više uzbudio navijače.

Bivši igrač Real Madrida najavio je kako će biti dio Cityjeve momčadi kada budu slavili naslov u sljedeće dvije godine. Rekao je kako plaća od 160 tisuća funti nije bio razlog njegova dolaska u klub i kako namjerava preuzeti titulu najboljeg igrača svijeta Cristianu Ronaldu i Lionelu Messiju.

"Naravno da je United dobra momčad i u Ronaldu imaju igrača koji zaslužuje biti najbolji na svijetu u ovom trenutku. To je i moj cilj. Biti proglašen najboljim igračem na svijetu je moj san i želim ga ostvariti dok sam u Cityju. Radujem se utakmici s Unitedom jer mislim da možemo pobijediti. Svi u klubu vjeruju u pobjedu", rekao je Robinho.

Prošle sezone City je dvaput bio bolji od aktualnih prvaka, ali su ove sezone poraženi na domaćem terenu sa 1:0. Navijačima je ovo najvažnija utakmica sezone.

"Navijači nam govore da ako pobijedimo u ovoj utakmici, sve ostalo neće biti važno. Samo ne žele da United bude prvak."

I.G.
Foto: AFP

Pročitajte više