Roma ostala bez Osvalda, Forlan protiv Parme neće isprobati novu travu

DIEGO FORLAN najvjerojatnije će propustiti prvu utakmicu talijanskog nogometnog prvenstva, nakon kratke zimske stranke, protiv Parme na San Siru.

Forlan je na treningu u utorak pretrpio manju ozljedu gležnja zbog čega je njegov nastup u subotu pod velikim znakom pitanja. Novi je to težak udarac za Urugvajca koji se tek nedavno vratio nakon dužeg izbivanja zbog ozljede zadnje lože. Postoji čak i mogućnost da Forlan propusti gradski derbi protiv Milana koji je na rasporedu za 10 dana na San Siru.

Spomenimo još da će Inter dočekati Parmu na novoj travi koja je postavljena za vrijeme trajanja zimske stanke.

Roma bez Osvalda jedno duže vrijeme?

Roma je možda izgubila svog napadača Pabla Osvalda na duži period vremena. Talijan je na treningu ozlijedio lijevi bedreni mišić, a liječnici sumnjaju na puknuće.

Naturalizirani Talijan rođen u Argentini mogao bi izbivati s terena i do nekoliko mjeseci ukoliko se obistine crne slutnje liječničke službe momčadi iz Rima. Osvaldo je zbog jakih bolova u lijevom bedrenom mišiću ranije napustio trening Rome u srijedu, a prema prvim prognozama radi se o puknuću. Ove je sezone postigao sedam pogodaka u talijanskoj Seriji A.

Ova vijest dolazi svega nekoliko dana otkako je Roma pristala napadača Marca Borriella posuditi Juventusu. Trener Louis Enrique tako je ostao na svega tri napadača od kojih je tek Bojan Krkic "pravi". Osim njega tu su Francesco Totti i Erik Lamela.

Roma trenutno djeli šestu poziciju u talijanskom prvenstvu s Napolijem, a za vodećim dvojcem Juventus-Milan zaostaje okruglih 10 bodova.

Pročitajte više