Roma: Želimo scudetto, a pokušat ćemo osvojiti i Kup UEFA

HAJDUKOV protivnik u Kupu UEFA, talijanska Roma za ovu sezonu ima velike ambicije. Žele osvojiti naslov prvaka Italije, a pokušat će i do naslova najboljeg u Kupu UEFA. Za Hajduk ih "baš briga".

Iako sportski direktor Rome Franco Baldini, navodno, respektira Hajduk, smatra da će njegov klub bez većih problema proći dalje.

Izjavio je kako još uvijek ne poznaju snagu Hajduka, no do utakmice će saznati sve što im treba o igračima i načinu igre, pišu Sportske novosti.

Nakon što su saznali za ždrijeb igrači Rome rekli su da ih "baš briga za protivnika", očito smatrajući kako će lako proći Splićane. Zadovoljni sa ždrijebom bili su i zato što će do Splita putovati samo 40 minuta i neće biti u nekom zabitom mjestu. Neki čak i znaju za poljudsku ljepoticu. Možda će baš takvo mišljenje Rimljana pomoći Splićanima da naprave veliko iznenađenje.

Rimljani su ipak u Split poslali izvidnicu, Maura Bencivenga, koji se natrag vratio s vijestima da Hajduk nije bio kompletan, pa će ponovo morati u Hrvatsku. Bit će na utakmici Zagreba i Hajduka.

Pročitajte više