Romano: Ancelotti je rekao da se treba umiroviti na vrhu, ali sve je na Modriću

Foto: Profimedia

FABRIZIO ROMANO, najpouzdaniji izvor s tržišta nogometaša te vjerojatno najupućeniji insajder u svijet vrhunskog nogometa, komentirao je posebno intrigantnu temu. Što će od ljeta nadalje biti s dvije vremešne legende Reala. Luki Modriću (38) i Toniju Kroosu (34) na ljeto završavaju ugovori s Realom. Španjolski mediji pišu kako Kroos ima ponudu Reala za produljenje suradnje dok Modrić prema njima još nije dobio takvu ponudu.

Romano je ovako komentirao situaciju s njima: "Modrić i Kroos spadaju među najbolje nogometaše svijeta i time su zaslužili pravo da odluče što žele u smislu toga hoće li ostati u Realu ili ne. Ancelotti je rekao kako misli da se igrači trebaju umiroviti dok su još na vrhu, ali sada sve ovisi o Modriću i Kroosu."

Modrić je u Real došao iz Tottenhama 2012. te je od tada postao jedan od najtrofejnijih nogometaša u povijesti najvećeg kluba. Za Real je odigrao 515 utakmica. No u zadnje vrijeme njegov status nije kakav je bio. Od zadnjih pet utakmica samo je jednu igrao od početka. Na dvije je ušao kao rezerva, a dvije je samo gledao s klupe. 

Pročitajte više