Romariovim stopama: Razbludne barcelonske noći Ronaldinha došle glave

RONALDINHO GAUCHO je i vanterenskim aktivnostima naslijedio velikog sunardonjaka u Barceloni. Prethodnika Romarija su također osim publike u Barceloni po dobrom zapamtili i vlasnici klubova i prijateljice noći.

I to se dogodilo...prvi put otkad je u Barceloni, Ronaldinho neće biti u kadru svoje momčadi za važnu utakmicu a da nije ozlijeđen, odsutan ili suspendiran.

Trener katalonskoga nogometnog ponosa Frank Rijkaard nije uvrstio, ispostavilo se na kraju, zdravog Ronaldinha među 16 kandidata za uzvratni dvoboj polufinala Kupa kralja na Mestalli (prva utakmica na Nou Campu završila je 1-1).

Nakon što je posrnula superzvijezda u nekoliko navrata pravdala izostanak s treninga zatezanjem u aduktoru, klupska je liječnička služba raskrinkala Brazilčevu skandaloznu prevaru objavivši priopćenje da ne postoje medicinski argumenti koji bi upućivali na ozljedu.

Doveden pred zid, Ronaldinho se pojavio na Barcinu poslijepodnevnom treningu u utorak, te normalno odradio cijeli trening u srijedu prijepodne, ponašajući se sasvim zdravo.

Nakon vježbanja trener Frank Rijkaard obavijestio ga je da definitivno nije na popisu 16-orice igrača koje će voditi u Valenciju. Od raspoloživih 18 nogometaša, Nizozemac je kod kuće ostavio i Santija Ezquerra.

Z.A./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više