Ronaldo suigrače javno ponizio, pa im "sve objasnio" preko Whatsappa

Foto: Guliver Image/Getty Images

NEGATIVNA ATMOSFERA opet je zavladala u Realu. Navijači žele glavu predsjednika Pereza, koji pak proziva trenera Zidanea, a njegova najveća zvijezda Ronaldo javno ponižava suigrače uzdižući sebe, za što je dobio prijezir i ogorčenje navijača. 

Suigrači su navikli na Ronaldovu egomaniju i trpe njegovo ponašanje primadone jer je najbolji igrač, strijelac i najveća zvijezda kluba, ali i za njih su bile previše Ronaldove riječi nakon domaćeg poraza od Atletica (0:1) kojim je Real definitivno ispao iz utrke za naslov. "Da su ostali igrači na mojoj razini, bili bi na prvom mjestu".
 
Nakon toga, te poimeničnog prozivanja igrača i Ronaldove presude koji su dovoljno dobri, a koji ne da bi igrali u Realu, navijači su poludjeli, a ni svlačionica nije reagirala najbolje. Kada je vidio što je napravio, Ronaldo je vrlo loše i nevješto pokušao demantirati sam sebe, tvrdeći kako su ga "novinari pogrešno interpretirali". Jasno, pogreška nepogrešivog ili njegova javna isprika onima koje je uvrijedio, ne dolaze u obzir.
 
Ronaldo je nakon razgovora s kapetanom Sergiom Ramosom došao na "sjajnu ideju" kako umanjiti štetu: Suigračima je poslao poruke putem Whatsappa, u kojima im se također nije ispričao, nego tek ponovio kako su ga novinari pogrešno citirali.

Pročitajte više