Mason Greenwood

Ronaldo i suigrači prestali pratiti Greenwooda, United više ne prodaje njegovu opremu

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED suspendirao je Masona Greenwooda do daljnjeg nakon što su se pojavile snimke na kojima zlostavlja svoju djevojku Harriet Robson. Djevojka je na Instagramu objavila fotografije raskrvavljenog lica i modrica po tijelu te je za to optužila Greenwooda, koji je odmah priveden u policijsku postaju na ispitivanje.

Osim što je suspendirao Greenwooda, United je izbacio iz prodaje svu njegovu opremu, a na društvenim mrežama prestali su ga pratiti njegovi suigrači Cristiano Ronaldo, Paul Pogba, David De Gea, Marcus Rashford... Ove sezone je Greenwood, čija je vrijednost procijenjena na 50 milijuna eura, zabio šest golova u 24 nastupa za klub s Old Trafforda.

Podsjetimo, Robson je uz fotografije objavila i audiosnimku na kojoj se može čuti muški glas kako je tjera na seks, što ona odbija. "Policija je doznala za fotografije i videozapise na društvenim mrežama u kojima žena prijavljuje fizički napad. Započeta je istraga protiv muškarca u dvadesetim godinama te možemo potvrditi da je uhićen zbog sumnje na silovanje i fizički napad. Ostat će u pritvoru radi ispitivanja", stoji u priopćenju policije.

Pročitajte više