Ronaldo je održao presicu nakon pobjede. Trajala je 132 sekunde

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Portugala pobijedili su reprezentaciju Gane 3:2 u utakmici prvog kola u skupini H na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Strijelci za Portugal bili su Cristiano Ronaldo (65. minuta) iz kaznenog udarca, Joao Felix (78.) i Rafael Leao (80.), dok su za Ganu golove postigli Andre Ayew (73.) i Osman Bukari (89.).

Najboljim igračem utakmice proglašen je Ronaldo koji je potom morao i na konferenciju za novinare. Zadržao se ondje 132 sekunde, koliko mu je trebalo da se smjesti, da komentar utakmice, sasluša prvo pitanje nakon uvodnog izlaganja i odgovori na njega.

"United je završena priča"

"Važno je da smo pobijedili", rekao je Ronaldo i počeo odmahivati glavom nakon što je čuo da se u pitanju koje slijedi spominje Manchester United.

On i velikan s Old Trafforda sporazumno su raskinuli suradnju nakon što je u javnost izašao intervju koji je Portugalac dao Piersu Morganu i u kojem je ocrnio klub te istaknuo da ne poštuje menadžera momčadi Erika ten Haga.

"To je poglavlje zatvoreno ovog tjedna. Ta je priča gotova i želim novi dobar početak. Pobijedili smo u prvoj utakmici. Želim pomoći momčadi. Ovo je prekrasan trenutak, moje peto svjetsko prvenstvo. Pobjeda je bila važna, znamo da je važno dobro otvoriti ovakva natjecanja. Ponosan sam i na svjetski rekord, na to što sam jedini igrač koji je zabijao na pet svjetskih prvenstava", rekao je Ronaldo.

Pročitajte više