Ronaldo: Kriv sam za loše odnose Reala i Uniteda

ZVIJEZDA Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo i sljedeće će sezone nositi dres engleskog kluba. Priznao je to u razgovoru za portuglaski list Publico.

Cijelo ljeto traje nagađanje gdje će Portugalac zaigrati početkom sezone. Njegova je velika želja bila Real Madrid, a španjolski klub nije skrivao interes spram njega. Čak i 100 milijuna eura visok odštetni zahtjev nije ih sprječavao da ga snube i na kraju privole da izjavi kako je “kraljevski klub” njegovo sljedeće odredište.

Na cijelu priču Manchester United, s kojim Portugalac ima važeći ugovor, nije se previše osvrtao, povremeno bi samo podsjetili da je Ronaldo njihov igrač, no katkada i naglasili da ga u klubu ne žele nezadovoljnog.

"Rekao sam treneru Fergusonu što mislim o svemu ovome. Poslušao sam i što mi on ima za reći i shvatili smo da je za obje strane najbolje da ostanem u klubu i sljedeće sezone. Stoga, potvrđujem da ću i dogodine igrati u Manchester Unitedu", kazao je Cristiano Ronaldo.

"Prije nego krenu glasine kako ostajem protiv svoje volje, želim odmah reći da su to insinuacije. Za Manchester ću igrati svim srcem i svom dušom, borit ću se i poštovati dres na jednak način na koji sam to i do sada činio", naglasio je Portugalac i priznao da je i sam kriv što je ova priča toliko dugo trajala:

"Ja sam bio taj koji je izrazio želju za prelaskom u Real, pa sam ja taj koji je kriv za loše odnose na relaciji ta dva kluba."

Na kraju je Ronaldo želio razjasniti tijek svojih misli:

"Znam da me madridski klub želio i znam da su ponudili Manchesteru velike novce za mene. U to je vrijeme to i bila moja želja, a jednako tako htio sam da Manchester ponudu prihvati. Da kažem išta drukčije lagao bih i druge i sebe."

M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više