"Ronaldo? Mi imamo Perišića"

Foto: Getty Images / Guliver Image

DOLAZAK Cristiana Ronalda iz Reala u Juventus za 100 milijuna eura podigao je na noge Italiju koja prvi put nakon 60 godina nije sudjelovala na Svjetskom prvenstvu. Svi na Apeninima pričaju o najvećem transferu ljeta dosad, a o dolasku Portugalca moraju pričati i treneri drugih klubova. Sada je red došao na stratega Intera Luciana Spallettija koji je imao spreman odgovor za talijanske novinare.

"Ronaldo? Mi imamo Perišića! S fizičke točke gledišta Ivan se može usporediti s Ronaldom jer je snažan i brz. On može zabijati još više golova nego jer sjajno drži lijevu stranu, ali i ulazi unutra te je jako opasan po svakog protivnika, što je najbolje pokazao protiv Engleske pogotkom i asistencijom", poručio je Spalletti.

Trener Nerazzurra koje je nakon mnogo godina vratio u Ligu prvaka, otkrio je i za koga će navijati u finalu Svjetskog prvenstva.

"Bez ikakve dvojbe, navijat ću za Hrvatsku. Jako sam sretan zbog Perišića i Brozovića. To su odlični nogometaši, a u njihovu kvalitetu se cijeli svijet uvjerio u polufinalu s Engleskom, protiv koje su bili na razini igrača kakav je Modrić. Dvojac je jako napredovao i odigrao strašno Svjetsko prvenstvo i čekamo ih ovdje", zaključio je Talijan. 

Perišić je dosad u 118 utakmica zabio 31 gol i upisao 29 asistencija za Inter, dok je Brozović u 112 susreta ukupno 18 puta tresao mrežu protivnika, uz 19 asistencija. 

 

Pročitajte više