"Ronaldo nam nedostaje, ali nitko u Realu ne priča o njemu"

Foto: EPA-EFE

THIBAUT COURTOIS priznao je kako Realu nedostaje Cristiano Ronaldo, ali napominje da nitko od igrača ne priča o njemu, prenosi engleski Goal.

Ronaldo je otišao iz Reala u Juventus kao najbolji strijelac u povijesti kluba. Na početku sezone, kada je Real krenuo s pobjedama, govorilo se kako Portugalac nije bitan u igri Madriđana jer je svaka lopta išla na njega. Ipak, ubrzo se pokazalo da je jako teško zamijeniti čovjeka koji zabije 450 golova tijekom svog boravka u klubu. 

"Ne pričamo o Ronaldu. Novinari su oni koji ga uglavnom spominju. Bilo je utakmica koje smo izgubili gdje bi promašili 10 prilika. U isto vrijeme on zabije dva za Juventus. Tada je lagano pričati o njemu", rekao je belgijski golman.

"Ipak, ako vas Ronaldo napusti, a nemate top napadača na njegovom mjestu, znate da ćete imati tešku godinu. Ostajete bez 50 golova. Nadam se da će Bale i Benzema zabijati više i to su počeli raditi u posljednje vrijeme, vidi se napredak. Istina, u La ligi smo 10 bodova iza Barcelone. Ali i oni imaju teške utakmice u kojima znaju izvući pobjedu u posljednjim minutama. Možda imamo jednu tranzicijsku sezonu", kaže Courtois.

Pročitajte više