Ronaldo ne trza na bogatstvo koje nudi Real Madrid

RONALDO decidirano tvrdi da ne kani napuštati Manchester United, usprkos spremnosti madridskog Reala za ponudu koja bi iznosila 100 miijuna funti.

Dobro informirani izvori iz Reala tvrde da su od Ronaldovih zastupnika čuli da portugalski velemajstor razmišlja hoće li ostati na Old Traffordu.

"Čuli smo da postoji mogućnost Ronaldovog odlaska iz Manchester Uniteda. Naravno, to uvijek mogu biti samo igrice koje služe podizanju cijene Ronaldovog ugovora u Manchesteru", izjavio je Realov glasnogovornik za Daily Mirror.

Real je, kako tvrde neki izvori, spreman ponuditi 100 milijuna funti, odnosno 125 milijuna eura. Međutim, Portugalac tvrdi da uopće ne razmišlja o odlasku iz kluba s kojim je ove sezone osvojio Premiership, te izborio plasman u finale Lige prvaka. Upravo ponajviše zahvaljujući njegovim golovima.

"Zašto bih odlazio iz Manchestera? U pravom sam klubu, igram s pravim igračima i još uvijek učim i napredujem. To je sjajno u ovom klubu, baš to što konstantno idem prema naprijed. Mislim da sam bolji igrač nego prije pet godina. Ova sezone je bila izvrsna. Ja sam zabio puno golova, momčad je igrača odlično, i još samo osvojili naslov prvaka. Iskreno, nisam očekivao da će odluka pasti baš u zadnjem kolu, ali ovako je osjećaj sreće i zadovoljstva još veći", izjavio je Ronaldo.

Portugalac je ove sezone zabio 41 gol u svim službenim natjecanjima. Dakako, ta bi brojka mogla biti i veća, budući da je ''crvenim vragovima'' do kraja sezone ostala još jedna utakmica, finale Lige prvaka 21. svibnja u Moskvi protiv Chelseaja.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više