LIGA PRVAKA

Ronaldo ogorčen na trenera: Odbio mu pružiti ruku i pokazao ovo

Screenshot

CRISTIANO RONALDO ljutit je iako je Juventus pobjedom kod Lokomotiva 2:1 već u četvrtom kolu izborio prolazak skupine Lige prvaka.

Prvo mu je Ramsey ukrao gol za povijesni pothvat

Prvi razlog je što mu je u 3. minuti Aaron Ramsey ukrao gol koji bi bio Ronaldov da mu suigrač nije prije crte podmetnuo nogu i tako prisvojio dvostruko važan zgoditak za Ronalda.

On bi, naime, ovim poentiranjem popravio svoj očajni skor iz slobodnjaka. Cristiano Ronaldo je u posljednje četiri sezone samo jednom poentirao iz slobodnog udarca, što mu ne smeta da uvijek prisvaja njihovo izvođenje, a to ne završava najbolje pa je zbog toga postao predmet sprdnje. Ali on se na to ne osvrće pa je tako i u Moskvi uzeo loptu na 35 metara i opalio prema golu. Vratar Lokomotiva nespretno je pustio loptu kroz noge i ona je išla u mrežu, ali je Ronaldu gol ukrao Ramsey. 

I to gol koji bi Ronaldu osigurao besmrtnost po još jednom kriteriju. Njime bi postao prvi nogometaš koji je u Ligi prvaka postigao zgoditak protiv 34 kluba. 

Zatim ga je dotukao Sarri

Kao da to nije bilo dovoljno, novi i završni udarac na ovom meču zadao mu je trener Maurizio Sarri kada ga je u 81. minuti pozvao da izađe iz igre kako bi ga zamijenio Paulo Dybala. Jer Ronalda se ne vadi iz igre, posebno ne pri rezultatu 1:1 i kada mu ostaje još samo desetak minuta za hvatanje onog što mu je ukrao Ramsey.

Usprkos tome što je blizu 35. rođendana, ovo je bila prva od 13 ovosezonskih utakmica koju Ronaldo nije igrao od početka do kraja, a prilikom zamjene nije skrivao koliko je ogorčen time što mora iz igre. Nije se rukovao sa Sarrijem nego mu je pokazao gest prstima koji se u nekim zemljama smatra znakom pobjede, a u nekima je pak ekvivalent srednjeg prsta. 

Ronalda se ne mijenja, pa je trener morao objasniti zašto je naljutio superzvijezdu

Naravno da to nije moglo proći neprimijećeno pa je Sarri nakon meča dobio pitanja zašto je mijenjao Ronalda i je li najveća zvijezda ljutita na trenera. "Ronaldo je ljutit, ali ne zato što sam ga zamijenio, nego jer nije fizički dobro. Posljednjih dana osjeća zatezanje u gležnju i aduktor ga boli. Zbog toga sam bio nervozan već na poluvremenu. I kada sam vidio da je u sprintu napravio pokret koji mi se ne sviđa, odlučio sam ga zamijeniti jer me bilo strah da se ne ozlijedi."

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više