Ronaldo otkrio ime braniča kojem nije mogao baš ništa

Foto: Getty Images / Guliver Image

CRISTIANO RONALDO igrao je protiv najboljih braniča svoje generacije, a kad je dao odgovor na pitanje "tko je najbolji protiv kojeg si ikad igrao", prisutni su pali na dupe. Ne, nije odabrao Gerarda Piquea, Johna Terryja, Mirandu ili Godina.

Najteži suparnik legendarnog Portugalca, jednog od najboljih driblera u nogometnoj povijesti, jest ni manje, ni više, Ashley Cole. Zvijezda Real Madrida priznaje kako mu bivši lijevi bek engleske reprezentacije i Chelseaja nije dao disati u mnogim njihovim međusobnim okršajima u Premier ligi.



Za vrijeme Ronaldova šestogodišnjeg boravka u Manchester Unitedu nekoliko puta ukrstio je kopačke s njim, a isti čovjek nije ga puštao na miru ni na utakmicama Portugala i Engleske.
U međuvremenu Ronaldo je nastavio igrati na najjačoj razini, no još traži braniča koji će ga toliko namučiti kao Ashley Cole.

"Kroz godine smo odigrali nekoliko sjajnih dvoboja, kakav je to igrač, ne dozvoljava ti ni sekundu praznog hoda, odmah te ugrize za vrat," započeo je Cristiano Ronaldo.

"Bio je tako paklen igrač u zenitu karijere, brz, neprelazan jedan na jedan, svaki put kad bi morao na njega, znao sam da me čeka krvav posao," zaključio je legendarni portugalski napadač
 

Pročitajte više