Ronaldo otkrio istinu o odnosu s Messijem

Foto: Getty Images/Guliver Image

CRISTIANO RONALDO još jednom je javno potvrdio da između njega i Lionela Messija ne postoji veliko rivalstvo koje mediji neprestano potenciraju.

Sportsko rivalstvo dvojice najboljih nogometaša svijeta traje već godinama, svake sezone natječu se u broju skupljenih trofeja i nagrada, a postoji i stranica posvećena isključivo praćenju njihove međusobne statistike. Iako su im klubovi najveći rivali, Ronaldo tvrdi da između njega i Messija vlada veliko poštovanje.

Na pitanje kojeg suparnika najviše poštuje, Ronaldo je rekao: "Između mene i Messija vlada veliko međusobno poštovanje. Mesiji vole prikazati naš odnos kao veliko rivalstvo, ali nije tako. Nismo baš dobri prijatelji, ali poštujemo se".

Ove sezone Ronaldo kaska za Argentincem koji je zabio 14 golova u 11 nastupa, dok je Portugalac u 9 susreta upisao četiri gola.

Ronaldo je odgovorio i na pitanje koji mu je nogometaš bio najveća inspiracija u karijeri: "Najveća inspiracija sam uvijek bio sam sebi. Nitko od mene ne zahtjeva više od mene samoga. Divim se Figu i Ruiju Costi, ali nikada nisam želio biti kao netko drugi, uvijek sam se koncentrirao na to da budem najbolji što mogu biti".

Portugalac, koji je ove godine s reprezentacijom osvojio povijesni naslov prvaka Europe, otkrio je i jednu lekciju koju ga je naučio nogomet: "Negativni ljudi i iskustva vas trebaju motivirati. Ja zapravo trebam kritičare, oni su mi pomogli postići sve što sam postigao".

Pročitajte više