Liga prvaka

Ronaldo popi*dio, a Messi samo otišao kada su igrači Ferencvaroša pitali za dresove

Foto: EPA

NOGOMETAŠ Ferencvaroša Marcel Heister je izjavio da je Cristiano Ronaldo popi*dio nakon utakmice protiv njegove momčad i da zbog toga nije želio razmijeniti dresove.

Ronaldo je odigrao svih 90 minuta u gostima protiv Ferencvaroša, a Juventus je slavio s 4:1. Ipak, Ronaldo nije postigao nijedan gol i zbog toga je bio bijesan.

"Ronaldu je možda bio krivo što me nije predriblao"

Dva gola za Juventus postigao je Morata, jedan Dybala, dok je nogometaš mađarske momčadi Dvali zabio autogol. 

Ronaldo je asistirao Morati kod jednog pogotka, ali je bio razočaran što se on nije upisao u strijelce. Nakon utakmice Heister je prišao Ronaldu u namjeri da s njim razmijeni dresove, ali do razmjene nije došlo.

"Izgledalo mi je da je popi*dio i da je bio bijesan. Samo je omalovažavajuće odmahnuo kada sam ga pitao da razmijenimo dresove. Možda zbog toga što nije postigao gol ili možda zbog toga što sam mu oduzeo loptu kada me pokušao predriblati. Postoji fotografija tog momenta. Postavio sam je na Instagram. To je najljepše iskustvo u mom životu", kazao je Heister.

"Messi je rekao da će mijenjati dres, ali je onda samo nestao"

Njemački lijevi bek je u ovoj sezoni Lige prvaka igrao i protiv Lionela Messija kada je njegova momčad u gostima kod Barcelone izgubila s 5:1.

"Bio sam totalno uzbuđen i jedva sam čekao da izađem na taj veliki stadion. Odjednom sam igrao pored igrača koje koristim na Fifi kada igram PlayStation. Sjećam se kada sam gledao Messija kako priča s Dembeleom. Izgledalo je kao san. Drugi ljudi bi učinili sve da su blizu Messija i Ronalda. Ja sam bio odmah pored njih i pazio sam da mi ne provuku loptu kroz noge. Sretan sam što sam dio ovog. Želio sam razmijeniti dres i s Messijem, ali svi su to željeli pa sam se ja onda povukao. On je drugima kazao da će dres dati u tunelu, ali je odjednom nestao", kazao je Heister.

Pročitajte više