Ronaldo priznao: Novinari oprostite, znam da sam bio gad

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON što je u srijedu Real u gostima svladao Malmö s 2:0 i dalje u španjolskoj ne prestaju rasprave tko je najbolji strijelac Reala svih vremena. 
> Ronaldo zabio 501. gol u karijeri i dostigao Raula po broju golova za Real
 
Naime, Cristiano Ronaldo je zabio oba gola i po nekim se izračunima izjednačio s Raulom na vrhu najboljih strijelaca s po 323 gola, a po statistikama koje vode u Realu te u medijima bliskim ''kraljevskom'' klubu Ronaldo je sam na vrhu poretka s 324 gola.
 
Primera i UEFA drže stranu da su dvije legende Reala izjednačene, no kako je Real planet za sebe, oni su priredili veliki svečanost svom novom rekorderu.
 
"Ovo je velika čast i nikad nisam pomislio da ću prestići prijatelja Raula i Alfreda Di Stefana kada sam prvi put obukao ovaj dres", rekao je Portugalac te je dodao:
 
"Presretan sam. Hvala svim suigračima, trenerima, Pellegriniju, Mourinhu, Ancelottiju, Benitezu, svi su mi pomogli, hvala fizioterapeutima, prijateljima, Jorgeu Mendesu, majci i predsjedniku Perezu, medijima prema kojima sam u posljednje vrijeme bio gad. Neka mi oproste i svi oni koje sam zaboravio."
 

Dio sa novinarima je posebno zanimljiv jer je Ronaldo nakon pobjede u Švedskoj prekinuo višemjesečni ''silenzio stampa'', da bi se odmah nakon u press zoni zakačio s jednim novinarom.
 

Pročitajte više