NEVJEROJATNA PRIČA IZ POLJSKE Ronaldo upoznao dječaka kojeg je probudio iz kome

Foto: Screenshot

NEVJEROJATNA priča stiže iz Poljske. Dječak David Pawlaczyc upoznao je svog idola Cristiana Ronalda, koji ga je probudio iz kome. David je 2013. pao s bicikla 2013. godine, nakon čega je tri mjeseca bio u komi. 

Njegovi roditelji pokušali su iskoristiti posljednju priliku i upalilo je. Dječak je, tijekom kome, putem slušalica slušao prijenose Ronaldovih utakmica. I, tog čudesnog 19. studenog 2013. Portugal je slavio kod Švedske s 3:2 u uzvratu baraža za Svjetskog prvenstvo. 

Ronaldo je te večeri postigao hat-trick i odveo svoju reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo, a tada se 12-godišnji David probudio se iz kome.

Portugalac je pozvao njega i njegovu obitelj da gledaju utakmicu protiv Borussije Dortmund na Santiago Bernabeu stadionu u polufinalu Lige prvaka, a danas je 15-godišnji David upoznao svog idola, zahvaljujući kojem je uspio pobijediti u najvažnijoj borbi. 

Ronaldu ga je zagrlio, potpisao njegove fotografije i fotografirao se s njegovom obitelji, čime je još jednom pokazao da nije samo sjajan nogometaš, već i veliki čovjek. 

No, prisjetimo se te čudesne noći...

Pročitajte više