Esport

Ronaldo više nije bolji od Messija u FIFA-i

Foto: EPA-EFE

POZNATA su imena 100 najbolje ocijenjenih nogometaša u FIFA-i 19! Očekivano, dvojica najboljih su Cristiano Ronaldo i Leo Messi. Međutim, prvi put u povijesti serijala nogometni vanzemaljci imat će jednaku ocjenu. Na četvrtom mjestu našao se kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

>Pet noviteta zbog kojih će FIFA 19 biti hit

Messi i Ronaldo se od FIFA-e 09 izmjenjuju na poziciji najbolje ocijenjenog nogometaša u igri. U tom periodu nevjerojatne nogometne dominacije nijedan drugi igrač nije uspio zaslužiti bolje ocjene od njih. U FIFA-i 19 će tako obojica biti na prvom mjestu s ukupnom ocjenom 94. Čini se kako Cristiano Ronaldo ipak ima malu prednost nad Argentincem prvenstveno zbog fizikalnosti. Taj mu je atribut za čak 18 bolji od Messija. Ove godine Portugalcu nije pomoglo ni to što se drugu godinu zaredom našao na naslovnici najpopularnije nogometne igre na svijetu.

Screenshot: easports.com

Screenshot: easports.com

Luka Modrić našao se na visokom četvrtom mjestu s ukupnom ocjenom 91. Jedini je Hrvat koji je ušao među pet najbolje ocijenjenih nogometaša u igri. Ivan Rakitić je na 44. mjestu s ocjenom 87, a Ivan Perišić je s ocjenom 86 zauzeo 59. mjesto na ljestvici 100 najbolje ocijenjenih nogometaša u igri. 

Screenshot: easports.com

Popis 10 najbolje ocijenjenih nogometaša u FIFA-i 19:

Ronaldo -  94
Messi - 94
Neymar -92
Modrić - 91
De Bruyne - 91
Hazard - 91
Ramos - 91
Suarez - 91
De Gea - 91
Kroos - 90

Pročitajte više