Ronaldov agent: Real bez Cristiana pola toga ne bi osvojio

Foto: EPA

"CRISTIANO RONALDO najbolji je igrač u povijesti nogometa", izjavio je njegov agent Jorge Mendes nakon što je portugalski napadač postigao hat-trick protiv madridskog Atletica i odveo Juventus u četvrtfinale Lige prvaka.

U razgovoru za talijansku La Gazzettu dello Sport, Jorge Mendes ističe da je Juventus angažirao Ronalda kako bi u svoje vitrine vratio europski trofej koji čekaju već više od dva desetljeća.

Međutim, Mendes je izjavio i nešto s čime se ne slažu svi u potpunosti.

"Ronaldo je radio razliku kada je bio u Engleskoj, pisao je povijest Manchester Uniteda. On je i najveći nogometaš u povijesti Real Madrida. Bez njega Los Blancosi ne bi osvojili pola trofeja koje su osvojili u posljednjim godinama", rekao je Mendes pa dodao:

"Cristiano Ronaldo bio je zaslužan za njihovo pokoravanje Europe i osvojena četiri trofeja Lige prvaka u pet godina."

Jedan od najvećih nogometnih agenata na svijetu ističe da će Cristiano Ronaldo otići toliko daleko u dresu Juventusa da će se u budućnosti o njemu govoriti kao o najvećem igraču svih vremena koji je igrao za Staru damu.

"Posve sam siguran. On će opet biti značajan, pogotovo u Ligi prvaka. Njegovo ime bit će zauvijek upisano u Juventusovu povijest", rekao je za kraj Mendes.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više