Ronaldov menadžer: "Nagrada Modriću? Smiješno"

Foto: Getty Images / Guliver Image

ONOG trenutka kada Cristiano Ronaldo nije došao u Grimaldi Forumu u Monte Carlu, svima je postalo jasno da neće četvrti put osvojiti nagradu za najboljeg nogometaša Europe. 

Portugalac se nije pojavio kako bi zapljeskao svom dojučerašnjem suigraču iz Reala Luki Modriću, koji je poslije nagrade za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji proglašen i najboljim nogometašem Europe. 

Očigledno je novog igrača Juventusa zaboljela spoznaja da neće stići do nagrade te da je dobio puno manje glasova od Modrića (313 - 223), a korak dalje otišao je njegov menadžer Jorge Mendez koji nije pokazao poštovanje prema hrvatskom veznjaku, naprotiv...

"Ova je jednostavno smiješno. Ronaldo je prošle sezone nosio Real i zabio 15 golova u Ligi prvaka, tako da je cijeli ovaj izbor ove godine smiješan", ponovio je Mendez i time dokazao onu da je sve prekrasno i zasluženo samo onda kada njegov igrač osvaja nagrade i trofeje.

U suprotnom je sve smiješno i nepravedno. No, cijeli svijet zna tko je najbolji nogometaš Europe za 2018. godinu, a to je Luka Modrić, koji će biti Ronaldu jedan od glavnih konkurenata i za osvajača Zlatne lopte te bi prvi put od 2008. godine mogao prekinuti dominaciju Portugalca i Lionela Messija. 

Svjestan je toga i Mendez, a naročito Ronaldo. 

Pročitajte više