Ronaldovi planovi: Ostati u Corinthiansu i zaigrati na SP-u

RONALDO NAZARIO LUIS DE LIMA (33), slavni brazilski nogometaš trenutačno u redovima Corinthiansa, otkrio je da karijeru namjerava završiti u istom klubu iz Sao Paula.

"Corinthiansov sam partner zauvijek i to se neće promijeniti. Ova će se lijepa priča nastaviti u mnogim godinama koje dolaze. Jednog ću dana, ako ništa drugo, raditi barem kao klupski ambasador. Smislit ćemo već nešto u tom pravcu", dodao je.

U 31 nastupu za svoj novi klub tijekom godine Ronaldo je skupio 19 golova, pomogavši klubu domoći se naslova prvaka savezne države Sao Paulo te pobjednika Nacionalnog kupa, čime su si “korinćani” omogućili nastup u sljedećem izdanju Cope Libertadores.

"Moja očekivanja glede povratka u brazilsku reprezentaciju ovisit će ponajviše o sljedećem proljeću, konkretno o nastupima u novom prvenstvu Paulista odnosno igrama momčadi u Copi Libertadores. Inače, nacionalna je momčad posao odradila optimalno. Nikada nam kvalifikacije nisu tekle lagano i Dunga stoga zaslužuje poseban kredit", konstatirao je Ronaldo.

Pročitajte više