Rooney ipak igra protiv West Hama?

MANCHESTER UNITED u subotu će ugostiti West Ham u 37. kolu Premiershipa, a zadnje informacije s Otoka naznačuju mogućnost nastupa Waynea Rooneya.

Iako su dan ranije vijesti o ozljedi kuka Waynea Rooneya sugerirale da engleski reprezentativni napadač neće moći zaigrati u posljednje dvije prvenstvene utakmice, kod kuće protiv West Hama i u gostima kod Wigana, stanje se, očito, naglo popravilo.

"Rooney sam sebi daje izglede za nastup, ali nisam siguran da će i zaigrati. Možda će biti na klupi. Istina je da se oporavlja brže od očekivanog, ali ipak nisam siguran da li će biti spreman. Rooney nam treba 100 posto spreman za završnicu sezone", informirao je menadžer Alex Ferguson.

Za susret protiv West Hama konkurirat će i Patrice Evra, koji je u dvoboju Lige prvaka protiv Barcelone u utorak dobio udarac u lice. Nemanja Vidić je izvan konkurencije za sastav, ali bi, tvrdi Ferguson, trebao biti spreman za zadnje kolo i utakmicu protiv Wigana.

Manchester United bi s dvije pobjede u preostala dva kola osigurao naslov prvaka Engleske. "Crveni vragovi" su bodovno poravnati sa Chelseajem, ali imaju znatno bolju gol razliku.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više