Rooney najružniji igrač na SP-u, Cannavaro najljepši

OKO 200.000 posjetitelja internetske stranice Beautifulpeople donijelo je presudu: najružniji nogometaš Svjetskog prvenstva je Wayne Rooney.

Uz to što je igrao vrlo loše u Južnoj Africi, ostavši bez ijednog pogotka, napadač Manchester Uniteda je ponio i neslavnu titulu u izboru spomenute web-stranice. Dobio je više glasova od Nizozemca Dirka Kuyta i Francuza Francka Riberyja.

Birani su i najljepši nogometaši, a pobjedu je odnio kapetan Italije Fabio Cannavaro, ispred Španjolaca Fernanda Torresa i Davida Ville te Portugalca Cristiana Ronalda.

"Ukupno gledajući, najružnija momčad je Alžir, a Engleska je vrlo blizu s najružnijim igračem na planetu Wayneom Rooneyjem. Engleski nogometaši imaju lijepe žene i djevojke, ali to sigurno mogu zahvaliti svojim bankovnim računima koji ih čine znatno atraktivnijima", okrutno je objasnio direktor web-stranice Greg Hodge.

Osim Alžira i Engleske, na vrhu u poretku najružnijih momčadi su i Srbija, Sjeverna Koreja, Australija i Švicarska. Najljepše reprezentacije su Brazil, Danska, Francuska, Italija, Španjolska i SAD.

Pročitajte više