Rosicky želi ostati u Arsenalu

VEZNI nogometaš češke nogometne reprezentacije Tomaš Rosicky (28) izjavio je za britanski tabloid The People kako mu je želja produljiti ugovor s njegovim aktualnim klubom Arsenalom.

"Razgovarao sam nedavno s šefom (Arseneom Wengerom) oko novog ugovora. Zasad još nismo započeli pregovore, ali vidjet ćemo što će biti. Ja želim ostati i moja kondicijska sprema sve je bolja i bolja. Kada tako dugo izbivate s terena zaželite se nastupa u Premier ligi i Ligi prvaka", rekao je Rosicky, koji je prošlog mjeseca vratio natjecateljskom nogometu nakon 18 mjeseci izbivanja zbog kroničnih problema s koljenom.

Češki veznjak, kojem aktualni ugovor istječe u lipnju sljedeće godine, također vjeruje u velike uspjehe svoje momčadi ove godine i okončanje četverogodišnjeg posta u osvajanju trofeja.

"Za svako mjesto u momčadi velika je konkurencija. Pogledajte samo koliko ofenzivnih igrača protiv Olympiakosa (utakmica Lige prvaka sredinom tjedna, pobjeda Arsenala 2:0) nije započeo dvoboj: Eduardo, Bendtner, Walcott, Nasri i Vela. Imamo puno, puno opcija u momčadi i vjerujem u dobre rezultate", dodao je češki veznjak.

Pročitajte više