Rozić neutješan dan poslije: Spavao sam koliko-toliko, no osjećaj gorčine ne jenjava



KAPETAN Cibone Marin Rozić jutro poslije šokantnog poraza nije se osjećao osobito bolje nego neposredno nakon šoka, Kecmanove trice kakvu u životu više neće pogoditi.

> Šok i nevjerica: Cibonaši slavili pobjedu, a Partizan pobijedio!

> Video - Danko Radić za Index: Kecmanov šut nije smio biti priznat!

> Šokirani Cibosi: Krivi smo, ali suci nisu smjeli pustiti igru

> Gorak okus će nestati, ne i činjenica da košarka opet živi u Zagrebu

> Pogledajte tučnjavu u Areni i infarktnu završnicu NLB lige

> Grobari iz Arene se kunu: Nismo pokazivali tri prsta, Hrvati lažu

> Perasović: Da smo pobijedili, bilo bi zasluženo

> Pavličević o drami u Areni: Koncentracija je popustila svima osim igračima Partizana

> Srpski mediji: Hladan, najhladniji tuš kakav hrvatska košarka već drugi put doživljava od srpske

"Spavao sam koliko-toliko, no još mi ne ide iz glave kako smo izgubili. Jesmo, sami smo krivi, no mislili smo da je gotovo. Kecmanov šut je bio nevjerojatan, to zaista ulazi jednom od milijun puta. Još u takvoj utakmici...Osjećaj gorčine ne jenjava", još je uvijek neutješan Rozić.

Ova sezona mu je izuzetno teška, igrači nisu plaćeni, zbog teške ozljede završio je sezonu prerano, te se još navikava na bodrenje momčadi uz parket.


"Teško mi je, no morao sam naviknuti na takvu situaciju, nema druge. Koliko puta sam želio ući na parket i pomoći momčadi", priča Rozić klimajući glavom o sezoni koja nije za zaborav samo zahvaljujući duhu igrača, koji besplatno daju sve od sebe cijelu sezonu. Zbog tih okolnosti niti on, kao niti ostali grači nisu zaslužili takav peh u finalu. No u pola sekunde oduzet im je i san o prvom NLB naslovu:

"U terenu sam bio kao gledatelj, ne kao službena osoba kluba"

"Dobili smo jednu plaću, ljudi u klubu uspjeli su dogovoriti jednog sponzora, no vidjet ćemo kako će se sve rasplesti. Mi smo dalje koncentrirani na natjecanja koja su nam preostala, treba izgurati sezonu do kraja i osigurati naslov hrvatskog prvaka", ohrabruje Rozić.

On neće igrati do kraja sezone, momke će i dalje bodriti s krive strane aut linije. Na kraju je istaknuo jedno:

"Na klupi sam bio kao gledatelj, nisam bio u statusu službene osobe. Koliko znam tad se utakmica prekida, no sad je kasno. Kecman je zaista zabio nemoguće", prihvaća poraz Rozić.

Pročitajte više