HNL

Rožman: Nedostaju nam tri boda. Protiv Lokomotive ih možemo vratiti

Foto: Srećko Niketić/PIXSELL

RIJEKA će sutra od 17:15 igrati u gostima protiv Lokomotive u 20. kolu HNL-a, a utakmicu je najavio trener Simon Rožman.

"Nema predaje"

Rožmanova Rijeka je od 19. siječnja odigrala pet utakmica i ostvarila dvije pobjede, remi i dva poraza. Prema računici slovenskog stručnjaka, njegova momčad ima tri boda manje nego što je trebala imati.

"Teško je pripremiti se za Lokomotivu. U posljednje dvije utakmice promijenili su 20 igrača. Imaju i novog trenera koji vjerojatno traži najbolji sustav. Mi moramo najviše o sebi razmišljati. Trebamo pametno izabrati igrače jer mnogi su pod velikim opterećenjem. Svi koji dobiju šansu moraju izaći s gardom da nema predaje. U ovom dijelu prvenstva možda nam nedostaju tri boda. Možemo reći da bismo ovom pobjedom vratili ta tri boda", kazao je Rožman.

"Imamo puno pehova"

Susret protiv Lokomotive bit će šesti za Rijeku u 19 dana. 

"Lagao bih kad bih rekao da je lagan ovaj tempo. Mnogo se trošimo, posebno kada nam ne ide ni rezultatski. Imamo i puno pehova. Moramo se smiriti u završnici. Ako to sve posložimo, možemo se nadati osvajanju tri boda", smatra Rožman.

Rijeka je sada četvrta na tablici s 27 bodova, dok je Lokomotiva pretposljednja s 15 bodova i dvije utakmice više.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više