hnl

Rožman: Sviđa mi se kako igrači ginu za grb i dres Rijeke

Foto: Marko Prpić / Pixsell

RIJEKA je svladala Osijek 1:0 u derbiju 23. kola Prve HNL-a i stigla do trećeg mjesta s tri boda manje od drugog Hajduka u borbi za Ligu prvaka. 

"Čestitke igračima. Što smo najavljivali to smo i ostvarili. Odigrali smo jako agresivno prvo poluvrijeme, bila je to odlična utakmica s naše strane. Rekao bih da smo cijelu utakmicu bili jako dobri. Izborili smo tri važna boda dobrom organizacijom. Sviđa mi se kako igrači ginu, bore se za ovaj grb i dres", naglašava trener Rijeke Simon Rožman.

"Hvala navijačima. Bila je fantastična atmosfera. Digli su nas u pravo vrijeme. Igrali smo kao prava momčad i dečki su to pokazali. Ovo je znak da možemo raditi dobre stvari u budućnosti", dodao je Rožman. 

Rijeka je ostala bez Franka Andrijaševića i Momčila Raspopovića zbog ozljeda. 

"Franko je imao kroz cijeli tjedan probleme. Stisnuo je zube i molio me da igra. Izdržao je i svaka mu čast. Znamo koliko je kvalitetan i puno nam znači, baš kao i Raspopović, kojim sam također jako zadovoljan", rekao je Rožman pa dodao.

"Capan je malo izvrnuo gležanj, ali nismo riskirali te smo ga odmah izveli. Lepinjica je opet dobio žuti? Sve dok radi prljavi posao sve je ok. Drugo me ne zanima", zaključio je strateg Rijeke. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više