Rukometaši donijeli medalju Kolindi

Foto: HRS, Hina

NAKON što ih je na Trgu bana Jelačića dočekalo nekoliko tisuća navijača, brončani rukometaši otišli su na prijem kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.
 
Kolinda, koja je rukometaše bodrila u Poljskoj na nevjerojatnoj utakmici protiv domaćina, pozirala je s dresom Domagoja Duvnjaka i brončanom medaljom oko vrata.
 
 
 
"Čestitam na velikoj pobjedi i izvrsnim igrama svim igračima i stručnom stožeru. To je pobjeda koja je važna jer ju je ostvarila jedna mlada generacija sportaša od kojih u budućnosti očekujemo još puno ovakvih rezultata. Vaša upornost, zajedništvo i vjera trebaju biti putokaz ne samo sportašima nego i nama političarima da ostvarimo rezultate i na svim ostalim poljima u društvu", rekla je Kolinda.
 
"Kolinda nam je u Poljskoj dala dodatnu snagu"
 
U ime HRS-a predsjednici se zahvalio član Izvršnog odbora Tomislav Grahovac koji je istaknuo da je prisutnost predsjednice u Poljskoj dalo dodatnu snagu našim reprezentativcima i pozvao ju da i u idućim akcijama podrži naše rukometaše.
 
 
 
Jučer, nakon pobjede Hrvatske protiv Norveške u borbi za treće mjesto na Europskom prvenstvu, Kolinda je rukometašima čestitala na Facebooku.
 

Dragi rukometaši, od srca vam čestitam! Ponosimo se vama!!!

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on 31. Januar 2016

 

Pročitajte više