Rukometaši Metkovića zaprijetili: Platite ili idemo!

RUKOMETNI klub Metković mogao bi ostati bez većine svojih rukometaša. Petorica su već otišla u "bolji život", a ukoliko danas ne sjednu zaostale plaće ostatku kluba i ostatak kadra će dignuti sidro.

"Klub je u jako lošem stanju, ali dogovor Uprave, stečajne upraviteljice i mene je da se tri zaostale plaće igračima isplate u utorak. Ako se to dogodi, nastavit ćemo normalno funkcionirati, a ako ne, moguće je da oni napuste klub. Riječ je o sedam-osam igrača, ne znam točno", rekao je trener Metkovića, Željko Babić za Slobodnu Dalmaciju dodavši:

"Trenutak je težak, ali uz stprljenje s obje strane ljudi će biti zadovoljni. Imamo potpisane predugovore sa sponzorima, i ne bi trebalo biti problema. Metković ima mogućnost postići kontinuitet koji će ga dignuti."

Trener Babić tvrdi da nastup u Challenge kupu nije upitan i da će sa sadašnjim kadrom izbući i ovu sezonu.

"Otišli su nam iznimno važni igrači, ali otkad sam ja tu (početak godine, op. p.) individualna kvaliteta nije nam bila jača strana, već kolektiv. Uz iznimnu borbenost i fanatičnost došli smo do dobrih rezultata, i sad taj još veći nedostatak individualnosti treba nadokanditi s još više trke i borbe da bismo došli na europski nivo", zaključio je Babić razgovor za Slobodnu Dalmaciju.

Pročitajte više