Rukometna reprezentacija u "banani"

RUKOMETNA reprezentacija grca u problemima. Atenu neće vidjeti Sulić, Ćavar, a po novom ni Tonči Valčić.

Valčić se dugo vremena pravdao nekakvim psihološkim problemima, a navodno je viđen na obali Jadrana. Ako Ćavaru u 35-oj godini nije ispod časti trčati na Rogli, što je Valčiću onda u glavi? Je li se tako brane boje Hrvatske? Prvo košarkaši, a sad i rukometaš. Divno, nema što. A onda ćemo se zapitati zašto nema rezultata, a tako smo talentiran narod za sport.

Bilo mu je rečeno da se do nedjelje mora pojaviti u Puli. Valčića još uvijek nema, pa je uslijedila automatska suspenzija. Zašto bi HRS i Lino Červar trebali tolerirati takvo ponašanje? Na kraju, ni mi navijači nemamo strpljenja za takve ispade.

Renato Sulić još nije sposoban za stopostotni angažman zbog prometne nesreće. Patrik Ćavar ima previsok tlak, pa ni on neće na Olimpijske igre.

Problema je bilo i s Blaženkom Lackovićem. On je mimo znanja RK Zagreb potpisao za njemački Flensburg. Ipak, HRS mu je progledao kroz prste jer je prevažan reprezentaciji.

Šanse za medalju su nam sada znatno pale. U grupi smo sa Španjolskom, Rusijom, Slovenijom, Islandom i Korejom. Dalje idu prva četiri. Priliku će dobiti mladi Drago Vuković.

M.R.

Pročitajte više