Rukometni LP: Pobjeda Kiela, četiri gola Karačića, pogodak Duvnjaka

Foto: EPA

U PRVOM susretu 4. kola A skupine rukometne Lige prvaka THW Kiel je pobijedio Industria Kielce s 35:31, upisavši i četvrtu pobjedu u skupini. Njemački sastav su do nove pobjede predvodili Šveđanin Eric Johansson te Elias Ellefsen a Skipagotu s Farskih Otoka s po sedam golova, dok je hrvatski reprezentativac Domagoj Duvnjak postigao jedan pogodak.

Na suprotnoj strani najefikasniji su bili Francuz Nicolas Tournat i Poljak Szymon Sicko s po sedam golova, dok je hrvatski rukometaš Igor Karačić zabio četiri gola. U preostalim susretima ove skupine u četvrtak se sastaju Kolstad - Pick Szeged, Zagreb - Aalborg te PSG - Eurofarm Pelister.

U skupini B Montpellier je na gostovanju pobijedio Celje Pivovarnu Laško s 31:29. Za francuski sastav je to bila treća pobjeda, dok je Celje upisalo i četvrti poraz. Brazilac Hugo Bryan Monte dos Santos s 10 golova bio je najefikasniji u gostujućim redovima, dok su Celje predvodili Tim Cokan s devet i Mitja Janc sa šest golova.

U drugom susretu Veszprem je pobijedio Porto s 44:34. Mađarski sastav je predvodio Francuz Nedim Remili s 10 golova, dok se kod Porta istaknuo Danac Nikolaj Laeo s osam golova. U četvrtak se sastaju Barcelona - GOG Gudme te Wisla Plock - Magdeburg. Na ljestvici vode Barcelna i GOG s po šest bodova.

Pročitajte više