Runje: Majku mu, sve je to prema meni nepošteno

VEDRAN RUNJE, nezamjenjiv na vratima Marseillea, vjerojatno je najpopularniji hrvatski internacionalac i najbolji hrvatski vratar. Runje nije dobio priliku u Hajduku, a proslavio se u Standardu iz Liegea, a potom i Lyonu i Marseilleu, gdje je obožavan od strane navijača.

O Runji se u hrvatskim medijima nije previše pisalo kad je branio u Belgiji, a puno bolje ne prolazi niti sada kada čuva mrežu najizglednijeg kandidata za prvaka Francuske. U isto vrijeme, stranice novina pune obrane Butine koji je tek prošli tjedan zauzeo mjesto prvog vratara belgijskog Bruggea, te obrane Pletikose u Ukrajini.

A gdje je na nogometnoj karti Francuska, a gdje Belgija i Ukrajina, ne treba puno komentirati. Bez obzira na to, pitanje je zna li Barić da Runje uopće postoji.

Barić donedavno pojma nije imao niti za Dadu Pršu, oči su mu otvorili novinari.

Runje za Sportske novosti izjavljuje kako je nevjerojatno koliko se o njemu u Hrvatskoj malo zna, ljudi ga brkaju s bratom koji je nakratko ove sezone bio prvi golman Hajduka.

Runje ne odustaje od dresa Hrvatske: "Majku mu, ipak je sve to prema meni nepošteno. Zar stvarno ništa ne znači što sam šestu godinu nezamjenjiv u dva velika europska kluba?" - opravdano je ogorčen Runje.

Pročitajte više