S puno manje muke od Dinama Partizan prošao Pjunik

U UZVRATNOJ utakmici drugog pretkola Lige prvaka Partizan je u Erevanu s minimalnih 1:0 bio bolji od Pjunika, a gol za potvrdu prolaska u sljedeću rundu kvalifikacija zabio je Brazilac Cleo u 45. minuti.

"Crno-beli" su tako bez većih poteškoća (u Beogradu su protekli tjedan slavili 3:1) osigurali mjesto u trećem pretkolu, gdje će igrati protiv boljeg iz dvoboja finskog HJK Helsinkija i litavskog Ekranasa.

S višestrukim prvakom Armenije lani se u istoj fazi natjecanja susreo i zagrebački Dinamo, koji je nakon 0:0 u Erevanu na Maksimiru slavio 3:0, slomivši otpor gostiju tek u drugom poluvremenu.

Osim dvoboja Pjunika i Partizana, zasad su završena još dva susreta drugog pretkola. Kazahstanski Aktobe je nakon remija protiv gruzijske Olimpi Rustavi također prošao dalje, baš kao i švedski AIK Stockholm protiv luksemburškog Jeunnessea.

Aleksandar Stanojević: Zadovoljan sam samo s početnih 15 minuta

Trener Partizana zadovoljan je pobjedom svoje momčadi, ali ne i samom igrom:

"Zadovoljan sam što smo po drugi put svladali Pjunik i što smo tako donijeli nove bodove našem nogometu. Što se tiče naše igre mogu biti zadovoljan samo sa prvih 15 minuta", izjavio je za srpski Mondo, Aleksandar Stanojević.

Pročitajte više