Šafarić: Možemo pomoći Dinamu ili Rijeci? Želimo pomoći samo sebi

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

DINAMO i Varaždin u srijedu će na Maksimiru napokon odigrati zaostalu utakmicu 5. kola SuperSport HNL-a. Susret je najavio trener Varaždina Nikola Šafarić.

"Dinamo je u naletu, igra jako dobro, pobjeđuju dosta rutinski sve utakmice. Sigurno nas očekuje dobra atmosfera i goropadni Dinamo, a mi idemo dati sve od sebe, pružiti šansu i nekim igračima koji su možda malo manje igrali. Imamo i sitnih problema s ozljedama tako da ćemo osvježiti momčad i idemo uživati u dobroj atmosferi", rekao je pa odgovorio na pitanja.

Varaždin do kraja igra dvaput s Dinamom i jednom s Rijekom. Može li ikome pomoći u borbi za naslov?

Mi želimo pomoći prije svega samo sebi. Idemo svaku utakmicu odigrati što bolje možemo, tako da mi gledamo samo sebe, a kako će se utakmice odvijati, hoćemo li nekome pomoći ili odmoći, to ćemo vidjeti. I jedna i druga ekipa ovise same o sebi, bit će zanimljivo prvenstvo do samog kraja. Igraju i međusobno tako da nas čeka zanimljiv završetak.

Varaždin nema što izgubiti?

Pokušat ćemo igrati koliko nam Dinamo bude dopustio. Naravno da je Dinamo favorit, da je teško kod njih igrati, ali mi ćemo pokušati dobiti posjed koliko će to biti moguće i koliko ćemo biti raspoloženi za igru.

Pročitajte više