sp u rukometu

Sagosen: Rekao sam što sam rekao. Stvari sad u Egiptu idu nabolje i sretan sam

Foto: Guliver/Vegard Wivestad Grott BILDBYRAN

SANDER SAGOSEN, norveška rukometna zvijezda i jedan od najboljih igrača na svijetu, prije nekoliko dana bio je ogorčen uvjetima koji su dočekali najbolje svjetske rukometaše na Mundijalu u Egiptu.

"Ovo je tragikomično, parodija, da se otvoreno izrazim. Sve dosad je djelovalo kao velika šala. Ovakvi uvjeti su neodrživi. Jučer smo se šokirali kad smo stigli. Danas je još gore. Uspjeli smo održati trening na komadiću trave, odigrali smo malo nogometa i radili vježbe snage. Rekao sam to i onima koji mogu nešto učiniti, želim svu svoju energiju usmjeriti na ono zbog čega sam došao - da igram najbolji mogući rukomet", između ostalog je rekao Norvežanin, a slično su danas pričali i Danci.

Ipak, par dana kasnije sjajni golgeter se smirio, rekao je da stvari u Egiptu ipak idu nabolje i da se sad želi fokusirati samo na igru. Posebno nakon poraza od Francuske na otvaranju turnira.

''Rekao sam to što sam rekao i to je bila istina. Ali organizacija postaje bolja iz dana u dan i sretan sam zbog toga. Sad samo želim igrati rukomet'', rekao je napadač Kiela.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više