Premiership

Salah: Jednog dana ću možda zaigrati u La Ligi

Foto: EPA

MOHAMED SALAH je nagovijestio da bi jednog dana mogao zaigrati u La Ligi.

On ima ugovor s Liverpoolom do ljeta 2023. godine, ali već neko vrijeme se povezuje s klubovima poput Real Madrida i Barcelone.

"Možda zaigram u La Ligi"

Prošle godine je ova dva velikana opisao kao "sjajne klubove", ali je trener Liverpoola Jurgen Klopp kasnije izjavio da od transfera neće biti ništa.

Salah će se susresti protiv Reala u četvrtfinalu Lige prvaka u travnju. Bit će mu to prvi okršaj protiv ovog španjolskog kluba nakon finala 2018. godine u kojem je Egipćanin ozlijedio rame, a Real postao prvak Europe.

Na pitanje španjolske Marce bi li želio jednog dana zaigrati u Španjolskoj, on je odgovorio: "Nadam se da ću igrati još dugo. Zašto ne u Španjolskoj? Nitko ne zna što će se desiti u budućnosti. Možda jednog dana, da. Nadam se da ću raditi iste stvari kao i tijekom posljednjih godina. Osvajati trofeje, zabijati golove, pomagati momčadi da osvaja trofeje... To je za mene najvažnije."

"Želimo osvojiti Ligu prvaka"

Liverpool je prošle sezone bio prvak Engleske, ali sada se bori tek za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka naredne sezone.

"Mnogo stvari se desilo u isto vrijeme. Sreća nije bila na našoj strani. To nas je natjeralo da još više želimo osvojiti Ligu prvaka i nadam se da ćemo to učiniti", najavio je Salah.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više