Salah se oglasio nakon svađe s Kloppom: "Ako progovorim danas, bit će vatre"

Foto: Profimedia

WEST HAM i Liverpool u Londonu su odigrali 2:2 u 35. kolu Premier lige. Domaćin je poveo pogotkom Jarroda Bowena u 43. minuti, Liverpool je okrenuo preko Andrewa Robertsona i autogola u 48. i 65. minuti, dok je za novo izjednačenje i konačan rezultat pogodio napadač West Hama Michail Antonio u 77. minuti. Liverpool je sve dalje od naslova prvaka, treći su na tablici dva boda iza Arsenala i boda iza Manchester Cityja, iako imaju utakmicu više od Topnika i dvije više od Cityja.

Trener Liverpoola Jürgen Klopp napravio je trostruku zamjenu dvije minute nakon drugog primljenog pogotka. Među ostalima, u igru je tada ušla najveća zvijezda Liverpoola Mohamed Salah. Iako još nije ni stupio na travnjak, Egipćanin se očigledno uspio žestoko posvađati s Kloppom, što su kamere snimile.

Za Kloppa je situacija riješena, ali za Salaha očito nije

Klopp je nakon utakmice predstavio da je situacija riješena. "Ne mogu vam reći što smo Salah i ja izgovorili uz aut liniju. Ali razgovarali smo u svlačionici i za mene je ta priča gotova. Stekao sam dojam da je i za njega.", izjavio je trener Liverpoola koji na kraju sezone napušta klub nakon skoro devet godina na klupi, a trebao bi ga zamijeniti sadašnji trener Feyenoorda Arne Slot.

Međutim, egipatski nogometaš je pred medijima ostavio bitno drugačiji dojam nego Klopp. Nakon utakmice je prošao kroz miks zonu te se odbio zaustaviti i dati dužu izjavu, izvijestio je The Athletic. Pred novinarima se kratko zaustavio i samo rekao: "Ako danas progovorim, bit će vatre."

31-godišnjem Egipćaninu ugovor s Liverpoolom ističe na kraju sljedeće sezone, a bilo je puno priče o tome da ga vrbuju skoro svi klubovi iz Saudijske Arabije. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li ostati u klubu s kojim je u sedam sezona osvojio Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo, europski Superkup, engleski Superkup, FA Kup, dva Liga kupa i naravno, dugo čekani naslov prvaka Engleske.

 

Pročitajte više