ZANIMLJIVOSTI

Salahova reakcija na vijest o Cityjevoj utakmici objašnjava Kloppov Liverpool

Screenshot: Twitter

LIVERPOOL je jučer prvi put u klupskoj povijesti postao prvak svijeta. S minimalnih 1:0 Redsi su nakon produžetaka pobijedili Flamengo. Odlučio je gol Roberta Firmina iz 99. minute. 

Zbog izuzetno jakog karaktera i pobjedničkog mentaliteta izabranici Jürgena Kloppa su na Otoku prozvani mentalnim čudovištima, a koliko su fokusirani na igru i cilj najbolje objašnjava jedan Salahov potez.

Oduševio je izjavom

Liverpool u Premiershipu ima 14 bodova prednosti u odnosu na prve pratitelje Leicester City i Manchester City, koji su istovremeno igrali svoj susret, a City je slavio 3:1.

Tijekom davanja izjave za arapske medije novinar je Salahu rekao kako su Građani pobijedili te da Redsi imaju priliku povećati svoju prednost u odnosu na drugoplasirani Leicester City u slučaju pobjede u zaostaloj utakmici protiv West Hama.

Definicija profesionalizma

Po reakciji sjajnog Egipćanina da se naslutiti kakav mentalitet je Klopp ugradio među svoje izabranike. Njegov odgovor je bio definicija profesionalizma.

"O, stvarno? Izgubili su 3:1? Još uvijek se ima puno igrati, znate to", rekao je Salah te nastavio:

"Sigurno je dobro za nas što je Manchester pobijedio, ali znate, prošle sezone smo remizirali dvije ili tri utakmice u nizu. To nam je otežalo stvari, tako da mislim da se trebamo fokusirati na utakmicu po utakmicu i vidjeti što će se dogoditi", zaključio je.

Pročitajte više