Sammir amaterskom igrom ostao bez potpisa za Dinamo

Foto: Marko Prpić/Pixsell

SAMMIR je ponovno bio na korak do Dinama, ali od novog povratka problematičnog nogometaša na Maksimir neće biti ništa.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac već neko vrijeme trenira po posebnom programu i nada se prilici u hrvatskom prvaku. 

Uvjeravao je sve oko sebe da je spreman i željan dokazivanja, a onda je razočarao na "Utakmici života". U dvoboju All Star momčadi protiv amatera - izgledao je poput amatera.

Nije izdržao niti poluvrijeme pa ga je Igor Štimac morao zamijeniti prije odmora, a to je, javlja Goal, čelnicima Dinama bio znak kako sve skupa nema smisla...

Podsjetimo, Sammir se prošle godine vratio u Maksimir, ali je otišao nakon samo pola godine zbog lošeg odnosa s tadašnjim trenerom Ivajlom Petevom. Trebao je pomoći Dinamu u skidanju Rijeke s prvog mjesta, no nije bio od prevelike pomoći suigračima.

Sammir je u drugom mandatu u Dinamu odigrao samo 14 utakmica (deset kao prvotimac), uz tek jedan gol i dvije asistencije. Ali za taj siromašni učinak bio je plaćen poput Messija: 135 tisuća eura po utakmici ili 2,3 tisuće eura za svaku od 822 minute koje je proveo na terenu.

Na Maksimir je prvi put došao u jesen 2007. godine, a klub ga je trpio do siječnja 2014., kada ga je prodao Getafeu za 2,5 milijuna eura. Drugi put je iz Dinama otišao u kineski Zall u kojem se zadržao samo pola godine. Bez kluba je od veljače.
 

Pročitajte više