Samovojska: Srbija je nevjerojatno hrabra

Screenshot: HRT

UTAKMICU Brazila i Srbije na poluvremenu (0:0) su u emisiji Katara na HRT-u komentirali stručni komentator Anton Samovojska i voditelj Robert Ferlin. Samovojska je nahvalio Srbiju zbog hrabrosti koju je pokazala u prvom dijelu i posebno je prozvao jednu zvijezdu Brazila, a utakmica je završila 2:0 pobjedom Brazila, prvog favorita turnira.

"Dobili smo vrlo malo. U najavi za ovu utakmicu, čitajući svu silu podataka, a osobito koja je najjača snaga Srbije i Brazila... Najjača snaga Brazila su famozni napadači koji nemaju defenzivne navike, a najjači adut Srbije je širina napadačkih mogućnosti. To znamo i kad gledamo što se događalo u skupini. Mitrović je zabio više golova od Ronalda, a to nije mala stvar", rekao je Samovojska pa dodao:

"Srbija dosta dobro igra ovu utakmicu. Nevjerojatan je hrabar potez Stojkovića da od prve minute krene s visokim presingom i potisne Brazil da ne može s loptom krenuti iz svojih obrambenih redova. Brazil je napravio jednu perfektnu i stopostotnu priliku, ali je Raphinha udario loptu kao posljednji neznalica."

Pročitajte više