TRANSFERI

Sane: Hvala, City

Foto: EPA-EFE

LEROY SANE novi je igrač Bayerna. O tome se pisalo prošlo ljeto, sve je bilo dogovoreno, no onda je Sane pretrpio lom prednjih križnih ligamenata u utakmici Community Shielda protiv Liverpoola.

Godinu dana je jedva igrao nogomet, Pep Guardiola se nadao kako bi mogao ostati u Cityju, no 24-godišnji Nijemac nije se predomislio. Bayern je dao 49 milijuna eura za njega i vratio ga u domovinu.

Sane je zahvalio Manchester Cityju na svemu što je učinjeno za njega u protekle četiri godine, koliko je bio u klubu. Posebno je istaknuo Pepa Guardiolu

"Prije svega, hvala, Građani! Hvala na velikoj podršci u zadnje četiri godine. Bilo je to intenzivno i uspješno vrijeme koje sigurno neću zaboraviti. Pobijedili smo u puno utakmica, postavili nekoliko rekorda i osvojili ukupno sedam trofeja. Hvala navijačima, stručnom stožeru i mojim suigračima. Uvijek ću svoje vrijeme u Cityju pamtiti s velikom srećom i ponosom. Također, hvala mom treneru koji me napravio boljim igračem i ima veliku zaslugu što sam proglašen najboljim mladim igračem u 2018. Naučio sam puno i vrlo sam ponosan što sam bio dio ovog putovanja."

Sane je bio jako dobar za vrijeme svog staža u Cityju. U 135 nastupa zabio je 39 golova i tome je dodao 45 asistencija.

Pročitajte više