Čop, Krama i Santini - svi su ovaj tjedan zabili iz penala

Foto: Caen (Facebook)

NAKON Duje Čopa (28) i Andreja Kramarića (26), i Ivan Santini (28) priključio se hrvatskoj grupi igrača koji su u tekućem tjednu postizali pogotke iz jedanaesteraca.
Caen je tijekom današnjeg dana ugostio Nantes u sklopu 24. kola francuske lige. Nantes je poveo u 31. minuti, no vodstvo petoplasiranog kluba prvenstva potrajalo je tek četiri minute. Nakon jednog od mnogobrojnih Caenovih ubačaja, Nantesova defenzivna linija neopreznošću je skrivila najstrožu kaznu koju je Ivan Santini naposljetku hladnokrvno realizirao udarcem pod prečku Nantesove lijeve mreže.
 
 
 
Naposljetku, ogled Caena i Nantesa okončan je Caenovom pobjedom. Trobodom se Caen udaljio od relegacijske zone te se s još uvijek nekompletiranim 24. kolom nalazi na 11. poziciji s 30 bodova. Nantes, pak, zauzima peto mjesto sa sedam bodova više. 
 
Novim, sveukupno osmim ligaškim golom, Ivan Santini najučinkovitiji je Caenov prvenstveni strijelac. U tekućoj sezoni nastupio je u 26 službena nastupa te postigao osam pogodaka u svim natjecanjima.  
 
U Caen je pristigao u ljeto 2016. godine iz Standard Liègea u transferu vrijednom dva i pol milijuna eura. Trenutačno je vrijedan pet milijuna eura, a aktualni ugovor istječe mu 30. lipnja 2019. godine.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više