Šarić dobar u porazu Philadelphije, čudesna večer LeBrona Jamesa

Foto: Getty Images/Guliver Image

SINOĆ su u NBA ligi odigrane samo tri utakmice. Od hrvatskih košarkaša na parketu je bio jedino Dario Šarić.
 
Philadelphia 76ersi poraženi su od Sacramento Kingsa na domaćem terenu s 95:101. 
 
Najbolji kod Kingsa bio je Randolph s 27 poena i pet skokova, dobar je bio i Hield koji je upisao 24 poena te šest skokova. Kod 76ersa istaknuo se Covington sa 17. Hrvatski košarkaš Dario Šarić odigrao je solidnu utakmicu, zabilježio je 11 poena, devet skokova i tri asistencije.
 


U drugoj utakmici večeri Washington Wizardsi zasluženo su slavili pred svojim navijačima protiv New Orleans Pelicansa sa 116:106. Wizardsi su jako krenuli i već nakon prve četvrtine vodili su s 36:19. Pelicansi su im uzvratili u drugoj četvrtini, također s 36 koševa. Na krilima Beala s 26 i Scotta s 24 poena Wizardsi su u završnici stigli do pobjede protiv neugodnih Pelicansa. Kod gostiju se istaknuo Davis s 37 poena i devet skokova.

 
Cleveland Cavaliersi pomalo iznenađujuće su izgubili od Milwaukee Bucksa na gostujućem terenu sa 119:116. Bucki su vodili skoro cijelu utakmicu, a Cavsima nije pomogao ni sjajni LeBron James koji je upisao 39 poena i sedam asistencija. Kod pobjedničke momčadi najbolji su bili Antetokounmpo s 27 poena i 14 skokova te Bledsoe s 26 poena.
 

Pročitajte više